Drama All Of Us Dead Musim Kedua Dijangka Akan Keluar Awal Tahun 2023 ! );

Type to search

Drama All Of Us Dead Musim Kedua Dijangka Akan Keluar Awal Tahun 2023 !

Adamedia Movie Preview Movie Review

Drama All Of Us Dead Musim Kedua Dijangka Akan Keluar Awal Tahun 2023 !

Share

Mengikuti jejak Squid Game, drama All Of Us Dead yang semakin hangat diperkatakan dikhabarkan bakal mendapatkan musim kedua tidak lama lagi. 

Drama yang berkisahkan bagaimana sekumpulan pelajar bertahan hidup di dalam sekolah dengan serangan zombie-zombie yang berkeliaran. 

Pelbagai adegan yang sedih ditayangkan sepanjang musim pertama dan kita sebagai penonton sendiri dapat rasakan emosi yang disampaikan. 

dead
Poster All of Us Are Dead Musim 1 Kredit: Netflix

Drama ini juga berjaya menduduki carta TV Netflix di pelbagai negara termasuk Malaysia sehingga menjadikan ia siri bahasa selain Bahasa Inggeris yang kedua mencapai kedudukan tersebut. 

Ramai penonton yang menantikan bagaimana dengan nasib Lee Cheong-San (Yoon Chan-Young) setelah dilihat terlibat dengan letupan bersama zombie-zombie di sekolah. 

Keadaan mereka berdua yang masih belum dikenalpasti

Tidak dilupakan juga bagaimana dengan nasib Choi Nam-Ra (Cho Yi-Hyun) dan kumpulan pelajar yang terselamat yang kini ditahan. 

Bagi mereka yang belum menonton drama ini bolehlah tonton di laman Netflix kerana ia menggabungkan elemen zombie dan survival sebagai seorang pelajar sekolah.

Sumber: Digital Spy

Baca Juga: Movie Netflix The Tinder Swindler Trending, Berkisahkan Bahayanya Penggunaan Aplikasi Dating 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!