Ramai Tak Puas Hati Netflix Batalkan Chilling Adventures of Sabrina? );

Type to search

Adamedia Infotainmen Movie Review

Ramai Tak Puas Hati Netflix Batalkan Chilling Adventures of Sabrina?

Farhana Syahirah
Share

Tayangan musim keempat dan terakhir siri Sabrina ini dilancarkan pada malam Tahun Baru, tetapi tidak akan ada lagi episod baru yang akan dinikmati pengguna Netflix pada masa akan datang.

Kebanyakan yang tak puas hati Netflix batalkan drama tersebut telah melancarkan petisyen untuk siaran streaming bagi banyakkan episod Sabrina dalam pertunjukkan kultus pada Julai ini dan telah mencaoai hampir 80,000 orang menyokong petisyen tersebut ketika artikel ini ditaip.

Pertunjukan yang akan datang ini dibintangi oleh Mad Men’s Kiernan Shipka sebagai Sabrina Spellman, watak yang mesti belajar untuk ‘make her way’ di Greendale untuk mengatasi kuasa kegelapan dan memahami identitinya sebagai separuh manusia dan ahli sihir.

Namun, secara jelas, Netflix masih lagi tak memberi jawapan kenapa Sabrina dibatalkan namun trending di twitter kerana ia dibatalkan secara tiba-tiba tanpa penjelasan mengapa.

Tetapi, jika difikir dari jangka masa yang panjang, semakin lama pertunjukan berlangsung, kos pengeluaran meningkat apabila gaji anggota pelakon meningkat dan anggaran juga cenderung meningkat.

Walau bagaimanapun, ia masih lagi berita menyedihkan untuk peminat siri ini kerana mengharapkan cross-over dengan siri Riverdale, tetapi inilah realiti cara Netflix beroperasi.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
error: Content is protected !!