Doraemon Stand By Me 2 - Cinta Dan Kekeluargaan Verst Adamedia );

Type to search

Doraemon Stand By Me 2 – Cinta Dan Kekeluargaan

Adamedia Infotainmen Movie Preview

Doraemon Stand By Me 2 – Cinta Dan Kekeluargaan

Share

Movie kali ini akan menyajkan anda dengan pelbagai emosi dan perasaan terutama sedih, kesepian dan kasih sayang.

Doraemon Stand By Me 2 lebih menfokuskan hubungan antara Nobita dan neneknya. Nobita dan Doraemon akan ke masa silam demi berjumpa dengan neneknya akibat dia melihat patung kepunyaanya yang mempunyai memori lama bersama neneknya.

Akan tetapi masalah datang apabila neneknya teringin melihat pasangan Nobita lalu mereka berdua pergi ke masa hadapan. Di sini masalah tiba apabila Nobita dari masa hadapan hilang dan lesap tanpa khabar pada hari perkahwinannya bersama Shizuka.

Dapatkah mereka menyelesaikan masalah ini kerana ianya melibatkan perjalan waktu silam, kini dan hadapan. Mari bersama kita saksikan dan hayati bagaimana jalan cerita kalini.

Movie ini sepatutnya ditayangkan pada 8 Ogos 2020 tetapi terpaksa ditunda akibat wabak Covid-19 ketika itu dan akan ditayangkan di pawagam Jepun pada 20 November 2020.

Movie kali ini juga merupakan movie kedua mereka menggunakan CGI atau 3D dan lagu ostnya akan dinyanyikan oleh Suda Masaki bertajuk “Rainbow”.

Movie kali ini lebih memfokuskan kepada Nobita dan kekeluargaan antara mereka semua. Peminat semua dinasihatkan untuk sentiasa membawa tisu kerana ianya pasti membuat anda sedih dan gembira.

Sumber: DoraemonFandomWiki

Kredit : WallpaperFlare

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up
error: Content is protected !!