Kemunculan Pelakon Malaysia Dalam Filem Blockbuster Korea, Peninsula - Verst Adamedia

Type to search

Adamedia Infotainmen

Kemunculan Pelakon Malaysia Dalam Filem Blockbuster Korea, Peninsula

Share

Selepas memasuki fasa Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP) , kesemua panggung wayang di Malaysia sudah kembali beroperasi pada 1 Julai lalu tetapi masih kekalkan peraturan dan tidak melanggar SOP yang ditetapkan. Ini merupakan berita yang menggembirakan buat para penggemar movie.

Beberapa filem yang ditunggu-tunggu sudah mula ditayangkan dan salah satunya ialah Peninsula, filem ini ialah sekuel kepada filem blockbuster korea, Train To Busan. Peninsula sudah mula ditayangkan pada 15 Julai, apa tunggu lagi ! cepat booked ticket

Tetapi apa yang lebih menarik perhatian ialah filem ini menampilkan seorang pelakon dari Malaysia sebagai kameo. Ia mula tular di laman sosial selepas seorang Youtuber, ZhafVlog (PurePixels) berkongsi perkara tersebut di posting Twitter nya.

Apa yang dimaksudkan oleh Zhaf ialah aktres yang terpilih menjadi cameo di filem tersebut Bella Rahim yang juga seorang pelakon teater.

Bersama beberapa rakan selebriti iaitu Hairul Azreen, Fify Azmi, Harris Annuar, penerbit Adrian The dan ramai lagi hadir menonton filem tersebut.

Wah !! Makin tak sabar rasanya ingin pergi menonton filem ini. Mesti penuh dengan aksi yang sangat mendebarkan.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
error: Content is protected !!