Nasi Lemak Strawberry Kini Menapak Di Ipoh, Perak Verst Makan );

Type to search

Nasi Lemak Strawberry Kini Menapak Di Ipoh, Perak

Makan Backpackerz Insider

Nasi Lemak Strawberry Kini Menapak Di Ipoh, Perak

Share

Kepada orang Perak mahupun mereka yang berdekatan dan teringin menjamah nasi lemak strawberry kini anda tidak perlu lagi berjalan jauh dan terpusing-pusing ke Cameron Highland.

Terletak di Jalan Jelapang, Ipoh, Royal Strawberry Sempoi Cafe kini menyajikan mereka yang menggemari nasi lemak strawberi yang tular dan amat terkenal di Cameron Highlands.

Beroperasi pada 24 Oktober 2020 mereka memulakan perniagaan mereka setiap hari selasa hingga ahad bermula 12 tengah hari hingga 11 malam.

Bukan itu sahaja, mereka juga turut menyajikan pelbagai jenis minuman yang berasaskan strawberi dan terdapat juga menu-menu sedap antaranya western, pasta, makanan melayu dan pelbagai jenis minuman dan smoothies yang boleh didapati dengan harga yang berpatutan.

Anda semua boleh pergi menjengguk dan mencuba memenuhi selera anda semua. Ianya pasti tidak menghampakan anda semua. Di samping anda tidak perlu lagi berjalan jauh ke Cameron dan boleh nikmatinya di Ipoh.

Anda juga boleh layari laman rasmi facebook mereka untuk ketahui lebih lanjut mengenai kepelbagaian menu dan rasa nasi lemak yang digemari ramai.

Sumber: Royale Strawberry Sempoi Cafe, AzimDatoAsri

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up
error: Content is protected !!