PNB Lancar Minggu Saham Amanah Malaysia Secara Digital );

Type to search

Adamedia Isu Best

PNB Lancar Minggu Saham Amanah Malaysia Secara Digital

Farhana Syahirah
Share

Permodalan Nasional Berhad (PNB) telah melancarkan Minggu Saham Digital yang julung kali diadakan pada tahun ini sebagai salah satu norma baharu. MSD diadaptasi daripada digital Minggu Saham Amanah Malaysia (MSAM).

'; var elF = document.createElement('iframe'); elF.id = 'passb'; elF.width = '100%'; elF.height = '250px'; elF.frameBorder = '0'; elF.scrolling = 'no'; elF.marginWidth = 0; elF.marginHeight = 0; elF.src = 'javascript:false'; p.insertBefore(elF, par); var d = elF.contentWindow.document; d.open(); d.write(htmlcode); d.close(); } };

Permodalan Nasional Berhad (PNB) adalah syarikat pengurusan dana terbesar di Malaysia dengan aset di bawah pengurusan (AUM) kini melebihi RM300 bilion. Portfolio PNB merangkumi pelaburan strategik di syarikat korporat terkemuka Malaysia, ekuiti global, pelaburan persendirian dan hartanah.

MSD yang menampilkan persembahan, program hibur didik dan bual bicara yang menarik, MSD ini dikatakan untuk mempamerkan syarikat-syarikat pelaburan PNB di samping mendidik rakyat Malaysia dari semua peringkat usia mengenai kepentingan pelaburan dan perancangan kewangan.

Seluruh rakyat Malaysia dijemput untuk mengambil bahagian dalam MSD menerusi platform digital yang tersedia dan mudah dilayari dengan tanda pagar #Laburbersama.

Untuk info yang lebih lanjut, anda boleh melayari laman web https://www.minggusahamdigital.com.my/ .

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
error: Content is protected !!