"Saya Nampak Dan Terus Menangis", Ibu Terkejut Gambar Anak Dijadikan Patung Seks Verst Adamedia );

Type to search

Adamedia Isu Best

“Saya Nampak Dan Terus Menangis”, Ibu Terkejut Gambar Anak Dijadikan Patung Seks

Share

Luluh hati seorang ibu apabila melihat gambar anak dijadikan patung seks. Ibu dari Florida, Amerika Syarikat terkejut apabila dimaklumkan foto anaknya yang berusia lapan tahun dicuri untuk dijadikan patung lalu dijual dengan harga RM2,320.97.

Si ibu yang dikenali sebagai Terri mendapat tahu hal tersebut daripada seorang rakan yang menghantar pesanan mesej.Rakanya menyedari bahawa patung tersebut menyerupai anak sahabatnya iaitu Kat, dijual dalam talian di internet.

” Tidak dapat dibayangkan bagaimana mereka sanggup menggunakan gambar anak saya untuk mencipta sesuatu yang sangat hina dan jahat”

Kelihatan seorang kanak-kanak memakai stokin yang sangat sama seperti anaknya dan duduk di atas sofa bersama anak patung. Selain itu, pakaian dan gaya rambut juga sangat sama !. Kata Terri.

Apa yang paling sedih, review jijik dari pembeli menyokong penjualan patung tersebut. Patung tersebut dijual di sebuah website sebagai ‘patung seks berkualiti tinggi untuk lelaki’

Anaknya mempunyai masalah Common Variable Immune Defiviency (CVID) dan merupakan model kanak-kanak dan juga peserta pertandingan ratu cantik

Walau bagaimanapun, penjual patung tersebut telah memadam penjualan patung tersebut empat hari kemudian. Laman online tersebut menegaskan bahawa penjual harus mematuhi peraturan yang ditetapkan.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!