AirAsia Tawar Potongan 20 peratus untuk Semua Penerbangan. Now Everyone Can Fly!! Verst Berita );

Type to search

AirAsia Tawar Potongan 20 peratus untuk Semua Penerbangan. Now Everyone Can Fly!!

Berita

AirAsia Tawar Potongan 20 peratus untuk Semua Penerbangan. Now Everyone Can Fly!!

Share
  • Nikmati percutian penuh keriangan bersama syarikat penerbangan tambang rendah terbaik dunia buat kali ke-10 berturut-turut
  • Terbang dari Kuala Lumpur ke Bali, Langkawi, Singapura, Kunming, Jaipur, Gold Coast, Fukuoka, Tianjin, Sihanoukville dan lebih daripada 140 buah destinasi
  • Harga diskaun sah untuk tempahan dari 18 Februari 2019 hingga 24 Februari 2019 bagi tempoh perjalanan antara 25 Februari 2019 dan 31 Julai 2019

AirAsia hari ini menawarkan diskaun 20 peratus untuk semua tempat duduk bagi semua penerbangan yang ditempah dalam tempoh promosi ini. KINI, SESIAPA PUN BOLEH TERBANG! 

Hawa Mahal Road, Jaipur, India

Rebutlah peluang ini untuk bercuti ke salah sebuah destinasi dalam rangkaian AirAsia yang menawarkan lebih daripada 140 buah destinasi secara keseluruhannya. Wow! 

Promosi ini boleh ditempah di website Airasia atau melalui aplikasi mudah alih AirAsia bermula 18 Februari (0001h GMT +8) hingga 24 Februari 2019 (2400h GMT +8) untuk tempoh perjalanan antara 25 Februari dan 31 Julai 2019. 

Selain itu, ahli AirAsia BIG yang mendaftar masuk di airasia.com atau aplikasi mudah alih AirAsia pula boleh menikmati penjimatan tambahan. 

Yunnan Stone Forest, Kunming, China
Fukuoka atau dipanggil Kyushu adalah sebuah wilayah dikelilingi dengan banjaran gunung & lautan di Jepun

TAWARAN PROMOSI: AirAsia juga menawarkan diskaun 20 peratus untuk semua tempat duduk Premium Flatbed dan tempahan Premium Flex, jadi para tetamu boleh menikmati Tempat Duduk Premium Terbaik Dunia bagi Penerbangan Tambang Rendah atau tempahan yang lebih fleksibel dengan lebih penjimatan.

Bagi yang ingin melancong dengan keselesaan, AirAsia juga menggalakkan para tetamu untuk menempah Pek Nilai dengan bagasi daftar masuk 20kg dan hidangan dalam penerbangan oleh Santan.

Tambahan lagi, pemilihan tempat duduk standard dan Perlindungan Insurans Perjalanan Tune termasuklah jaminan 1 jam tepat masa dan perlindungan kelewatan bagasi.

Hah, semua dah disediakan demi kesejahteraan penumpang AirAsia. Korang hanya pilih dan bayar je sama ada inginkan keselesaan pada tempat duduk, “Travel Insurance”, dan baggage delay protection.

Untuk terma dan syarat penuh mengenai promosi ini, boleh klik serta layari link – airasia.com / https://air.asia/wNKrM


DISCLAIMER 

*Promosi sah untuk tempahan dari 18 Februari 2019 hingga 24 Februari 2019 untuk tempoh perjalanan antara 25 Februari 2019 hingga 31 Julai 2019
*Perlindungan Insurans Perjalanan Tune adalah di bawah kerjasama rakan insurans tempatan bergantung kepada negara perlepasan pertama anda
Bali, Indonesia
Tags:
Fiq Mukri

Bermula dengan rekaan grafik sebelum memasuki dunia penulisan teknologi pengguna. Minat pada perkakasan PC, sistem permainan video, streaming, kucing, pelancongan dan NATURE HUNTING.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!