Kaki Travel & Online Shopper, Ini 5 Kelebihan Berbelanja di ShopBack! - Verst Berita

Type to search

Kaki Travel & Online Shopper, Ini 5 Kelebihan Berbelanja di ShopBack!

Berita

Kaki Travel & Online Shopper, Ini 5 Kelebihan Berbelanja di ShopBack!

Share

Satu kajian mendapati rakyat Malaysia sanggup mengorbankan waktu tidur mereka dan ‘stay online’ untuk membeli-belah apabila tepat jam 12 tengah malam, kebanyakannya menggunakan aplikasi mudah alih (smartapp). 

Kajian yang dilakukan oleh ShopBack, menunjukkan bahawa ‘online shoppers’ Malaysia suka merebut tawaran terbaik sejurus selepas tengah malam dari 12 pagi hingga 12.59 pagi. 

‘Gelagat’ ini diperhatikan sewaktu promosi jualan dalam talian utama sepanjang ‘12.12 Sale Promo’ baru-baru ini.

FIRST TIME DENGAR PASAL SHOPBACK?

ShopBack adalah program ganjaran tunai balik (CashBack) yang tersedia di seluruh Asia-Pasifik dengan lebih daripada 5 juta ahli di platformnya. WOW!

Diasaskan pada tahun 2014, ShopBack adalah cara yang lebih bijak untuk shopping dalam talian; menawarkan sehingga 30% rebat tunai pada semua pembelian dalam talian anda, di samping memberi anda akses kepada kod kupon terkini, tawaran serta merangkumi lebih daripada 1,300 jenama di seluruh dunia.

Antara jenama terkenal yang anda tahu adalah Taobao, Expedia, Lazada, Zalora, Shopee, Qoo10, Agoda, Booking.com, airbnb, HOSTELWORLD, KLOOK, KKday, Etihad Airways, Malaysian Airlines, Emirates, 11street dan banyak lagi.

ShopBack boleh didapati di Singapura, Malaysia, Indonesia, Filipina, Taiwan, Thailand dan Australia.


5 Kelebihan Berbelanja di ShopBack!

  • Jika anda suka ‘online shopping’, anda mungkin suka tawar-menawar yang berbaloi. ShopBack ada ‘cashback’, kod promo dan kod kupon.
  • Amat mudah untuk digunakan melalui aplikasi ShopBack dan anda akan sentiasa dikemaskini dengan notification rebat tunai!
  • Pulangan rebat tunai yang lebih cepat, sokongan khidmat pelanggan yang membantu dan senarai jenama serta kedai yang besar!
  • Best part, there’s no subscription fee at all. Only download, sign-up, purchase and cashback!
  • Great site for online shopping plus good way savings on your E-Commerce shopping

p/s: Bukan sahaja korang dapat pergi travel, malah lepas balik travel pun boleh dapatkan ganjaran ‘cashback’ sehingga 30% dengan pembelian serta tempahan di ShopBack. Caranya? Senang je. Download aplikasi ShopBack di app.shopback.com/backpackerz

Tags:
Fiq Mukri

Bermula dengan rekaan grafik sebelum memasuki dunia penulisan teknologi pengguna. Minat pada perkakasan PC, sistem permainan video, streaming, kucing, pelancongan dan NATURE HUNTING.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
error: Content is protected !!