Layan Muzik, Hayati Alam & Melestarikan Gaya Outdoor di KEEN X Fuji Rock Festival );

Type to search

Backpackerz Berita Travel Fest

Layan Muzik, Hayati Alam & Melestarikan Gaya Outdoor di KEEN X Fuji Rock Festival

Share
festival

Festival rock tahunan kini kembali di Naeba Ski Resort, Niigata Prefecture, Jepun!

Fuji Rock Music Festival merupakan salah satu festival muzik summer terbesar di dunia yang menarik lebih daripada 100 ribu pengunjung sepanjang tiga hari..

Setiap tahun, acara muzik ini sering bekerjasama dengan pelbagai jenama di seluruh dunia untuk menghasilkan koleksi barangan eksklusif dan terhad sebagai tanda kenangan.

Salah satu daripada jenama utama adalah koleksi KEEN X Fuji Rock Festival dengan kolaborasi dengan KEEN Footwear.

 

Festival Muzik Gaya Outdoor

Festival

Festival muzik rock ini merupakan acara tahunan yang diadakan di Naeba Ski Resort. Fuji Rock Festival 21 menampilkan lebih daripada 200 pemuzik Jepun dan antarabangsa, menjadikannya festival muzik ‘outdoor’ terbesar yang pernah dianjurkan di Jepun.

Sudah pasti festival muzik ini menjadi tumpuan peminat seluruh dunia sempena musim panas yang bakal tiba.

Lebih menarik lagi, persembahan KEEN X Fuji Rock Festival berlatarbelakang pergunungan Naeba yang subur dan menghijau menjelang Ogos ini. Jadi, sambil-sambil layan muzik, pengunjung bakal disajikan dengan keindahan panorama serta suasana festival yang pasti sukar dilupakan.

 

KEEN X Fuji Rock Festival

Festival

festival

Kerjasama kali kedua diantara KEEN Footwear dan Fuji Rock Festival bakal menampilkan edisi KEEN Newport H2 yang diilhamkan berdasarkan pemandangan malam yang dihiasi bintang sekitar Fuji Rock Festival.

Olahan warnanya pula mendapat sentuhan Motomichi Sekimura dari “Tokyo Hemp Connection”. Edisi eksklusif ini turut menawarkan sistem tali kasut bungee asli KEEN.

Ia memudahkan pengguna menanggalkan kasut dan turut dilengkapi reflektor glow in the dark untuk pantulan cahaya malam serta mudah menyerlah dikala suasana gelap menyelebungi.

Bagi anda yang ingin merasai vibes festival Fuji Rock, boleh dapatkan koleksi eksklusif ini di Outside Store KL yang terletak di Sungei Wang Plaza. Katanya stok KEEN X Fuji Rock Festival terhad ye!

 

Sumber foto – Meg Suko

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up
error: Content is protected !!