Ada Plan Nak Melancong Luar Negara? SIM Card Travel Hello1010 Ada Diskaun 9% Sempena Raya Ni! );

Type to search

Backpackerz Berita Pilihan Backpackerz Pilihan Editor

Ada Plan Nak Melancong Luar Negara? SIM Card Travel Hello1010 Ada Diskaun 9% Sempena Raya Ni!

Share
sim

Khas buat anda yang sedang merancang untuk bercuti ke luar negara, syarikat SIM card travel terbesar di Malaysia, Hello1010 kini sedang mengadakan promosi sempena Hari Raya Aidilfitri.

Bermula dari sekarang sehingga 9 Mei, anda berpeluang untuk mendapatkan diskaun sebanyak 9% bagi kesemua SIM card travel di Hello1010.

Boleh digunakan di serata benua dan pelbagai destinasi, Hello1010 mempunyai capaian yang meluas melebihi 80 buah negara dan destinasi percutian menarik di seluruh dunia.

 


Baca Juga: Tawaran Khas Buat Pelajar! Malaysia Airlines Beri Diskaun 35% Pada Mereka Yang Bergelar ‘Student’


 

sim

Untuk mendapatkan diskaun tersebut, anda hanya perlu memasukkan kod kata laluan ‘helloraya’ dan boleh terus nikmati diskaun 9% untuk kesemua SIM card Hello1010.

Sebarang urusan pembelian boleh dilakukan di https://hello1010.my/ dan untuk maklumat lebih lanjut, anda boleh lihat di laman Facebook Hello1010.

Menariknya tawaran ini, SIM card yang dibeli boleh digunakan hingga ke hujung tahun 2022, jadi anda tak perlu risau tentang masalah tarikh luput, tempoh masa dan sebagainya, paling tidak pun hujung tahun ni boleh la bercuti ke overseas kan?

sim

Merupakan SIM card travel antarabangsa yang terbaik di Malaysia, Hello1010 sememangnya bersifat ‘Tourist Friendly’ kerana menawarkan pelbagai kelebihan dan kebaikan yang tiada tandingannya.

Mempunyai data yang stabil, mudah digunakan (plug and play), dan yang paling penting ianya jauh lebih jimat daripada menggunakan caj data roaming yang mahal di luar negara.

Jadi apa tunggu lagi? Jom dapatkan tawaran istimewa ‘Raya Travel Sale’ di Hello1010 yang sedang berlangsung hingga 9 Mei ini. Jangan lepaskan peluang ini ye!

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!