Rindu Nak Makan Korean Food? Jom Nikmati Ayam ‘Gangjeong’ Marrybrown );

Type to search

Backpackerz Insider Makan

Rindu Nak Makan Korean Food? Jom Nikmati Ayam ‘Gangjeong’ Marrybrown

Share
ayam

Annyeonghaseyo followers Backpackerz! Nikmati Ayam Gangjeong, dari sentuhan inspirasi Korea dari Marrybrown bermula hari ini!

Seiring dengan tagline something different selama 40 tahun, sekali lagi Marrybrown nak bawa korang alami dunia fenomena Korea dengan penangan makanannya yang pasti memenuhi citarasa Malaysia.

Sejak penubuhannya, Marrybrown bertekad akan memastikan untuk terus menyajikan makanan lazat dan memikat citarasa rakyat tempatan.

Rasa Pedas Manis Ayam Gangjeong!

Jom kita start dengan Ayam Gangjeong Korea daripada Marrybrown. Rasanya pasti akan menambat hati korang. Disaluti dengan gabungan mantap sos pedas kemanisan.

Korang boleh pilih untuk menikmati sama ada dua atau tiga ketul ayam dari Kombo Ayam Gangjeong yang bermula dengan harga RM 17.90.

Korang juga boleh menikmati burger yang dihidangkan dengan charcoal bun iaitu Kombo Burger Gangjeong yang bermula dengan harga RM 15.90. Semua kombo ini disajikan dengan Potato Wedges dan segelas Coca-Cola Rasa Asli.

ayam

Bagi korang yang nak kedua-dua Ayam Gangjeong dan Gangjeong Burger, Gangjeong Box adalah pilihan yang terbaik. Set kombo ini dilengkapkan dengan Burger Gangjeong dan dua ketul Ayam Gangjeong, juga termasuk segelas Coca-Cola Rasa Asli dan Potato Wedges, yang berharga RM 25.80.

Kalau yang jenis “tak lengkap takde nasi” tawaran terbaru Marrybrown rice bowl sangat sesuai untuk korang. Bermula dengan harga RM 11.90, Kombo Gangjeong Rice Bowl didatangkan dengan nasi kukus dan potongan ayam.

marrybrown

Untuk menambahkan lebih tarikan, Marrybrown menawarkan peluang ekslusif kepada penggemar yang bersemangat untuk mendapatkan menu tersebut melalui pra-pesanan Shopee pada 4 April (4.4) yang telah jual lebih daripada 1,000 set hidangan pada hari tersebut.

Marrybrown kini mempunyai berjuta pengikut pelanggan, yang kini mempunyai lebih daripada 500 restoran yang terdapat di 16 buah negara dengan berobjektifkan pencapaian standard kualiti juga perkhidmatan, kebersihan serta nilai yang terbaik untuk pengalaman menu makanan yang sempurna.

Untuk maklumat lanjut mengenai Marrybrown, promosi dan perkhidmatan penghantaran, sila layari:

Facebook: MarrybrownMalaysia

Instagram: Marrybrownmy

YouTube: MarrybrownTV

Delivery: http://mbdelivery.com.my

Fefeeling Korea Dengan Marrybrown~

Ikuti kisah lain tentang makanan eksotik di sini : 5 makan eksotik halal yang korang patut try~

Tags:
Farhana Syahirah

Sejenis ulat buku. Gemar berkongsi cerita, hidden knowledge, dan sisi menarik kepada pembaca.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!