Bermalam Dalam Caravan Bersama Alam Semula Jadi Di Perak );

Type to search

Backpackerz Hiking & Outdoor Insider Stay In

Bermalam Dalam Caravan Bersama Alam Semula Jadi Di Perak

Share
caravan

Mendaki dan berkhemah adalah aktiviti yang sangat popular sekarang. Pernah tak anda rasa pengalaman bermalam dalam Caravan di tepi sungai?

Caravan yang dikelilingi dengan keindahan semula jadi penginapan di Natasya Riverside Resort & Caravan Park menjadi pilihan pada pecinta alam.

BACA JUGA: Rumah Lat, Antara Tarikan Baru Di Perak

Lokasi di Gopeng, Perak menyediakan penginapan yang tenang dan estetik sambil bebas dari udara bandar yang menjadi hiruk-pikuk fikiran setiap hari.

Istimewa di sini, ia lengkap dan selesa membuatkan anda tidak akan menyesal.

Selain caravan, terdapat penginapan jenis chalet yang cantik, khemah dan rumah kampung menaikkan suasana di sebuah perkampungan aman.

Aktiviti yang di sediakan di Natasya Riverside Resort & Caravan Park juga tidak kurang hebatnya. Pengunjung boleh berbasikal, bermain jeram, mandi sungai, berkelah, kayak dan memancing. Terdapat juga tempat BBQ untuk mereka mahukan makan malam bersama keluarga dan rakan-rakan.

Kepada anda yang ingin merasakan pengalaman baru. Sila hubungi +6013-8697929, atau di Facebook dan Instagram Natasya Riverside & Caravan Park.

[Sumber: Have Halal With Travel]

Ada cerita yang menarik untuk dikongsikan kepada pembaca? Jom hantarkan artikel korang pada kami. Untuk ketahui syarat-syarat penghantaran, korang boleh klik di sini.

hantar artikel
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *