5 Ciri Lelaki Gold Digger! Please Girls, Jangan Mudah Cair Verst Bae & Beauty );

Type to search

Bae & Beauty Gaya Hidup

5 Ciri Lelaki Gold Digger! Please Girls, Jangan Mudah Cair

Share

Perempuan zaman sekarang ni bukan tak nak kahwin. Tapi takut dapat lelaki gold digger. Haa, bukan perempuan je kaki kikis atau pisau cukur, lelaki pun ada. Malah ada lagi teruk!

Kalau korang kenal lelaki pastikan mereka bukan gold digger. Habis duit korang nanti. Lelaki gold digger, susah nak detect sebab awal awal semuanya berjalan lancar. Lama kelamaan makin pelik dan suka meminta. So, baca list lelaki kaki kikis! Beware okay?!

Menggunakan Perempuan

Nama pun pisau cukur, rupa paras tak penting! Yang penting kekayaan dan duit perempuan. Dia akan puji cukup cukup perempuan tu walaupun bukan taste dia. Orang panggil sweet talker. Lelaki macam ni akan mengambil kesempatan kepada perempuan yang kurang keyakinan diri supaya nampak dia sangat supportive tanpa diragui oleh si perempuan itu.

 

Suka Berbelanja

Lelaki macam ni tak tahu erti susah payah mencari duit. Yang dia tahu meminta duit. Kalau pasangan korang jenis suka meminta, elok tinggalkan saja! Lelaki macam ni nampak bergaya dan style. Mereka suka barang berjenama tapi minta duit dengan ayat ayat manis. Jangan mudah cair. Pastikan korang bijak, okay?

 

Kedekut

Masa dia minta duit perempuan, macam gula manisnya. Cuba korang pula minta duit dia. Haa pelbagai jenis alasan dia bagi. Duit nak hidup tak cukuplah, nak bayar itu inilah. Eh, kedekut betul!

 

Kerja Tak Tetap

Biasalah lelaki, mana boleh kalah. Sembang macam ada business sendiri, kerja sendiri. Tapi bila korang tanya lebih details, perniagaan apa, dekat mana pun tak bolej jawab atau belum bersedia untuk menjawab soalan. Lagi pelik kalau si dia tak nampak langsung ciri ciri businessman. Lebih suka melepak dan pemalas. Hati hati girls!

 

Ego

Tidak jaga perasaan dan sensitivity pasangan. Jenis lelaki bukan pendengar yang baik, tak memberi nasihat dan pendapat. Sangat pentingkan diri. Si dia akan bermanis mulut masa nak minta duit je. Annoying betulla!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up
error: Content is protected !!