8 Keperluan Dapur Yang Best Ada Jual Di Shopee - Verst Bae & Beauty

Type to search

Bae & Beauty Gaya Hidup

8 Keperluan Dapur Yang Best Ada Jual Di Shopee

Share

Selalu runsing dapur tak tersusun dengan kemas. Lebih lebih lagi dalam peti. Serabut! Macam macam makanan ada. Sampai tak muat nak letak air sedap sedap.

Dekat Shopee sebenarnya banyak barang termasuk barang dapur yang korang tak pernah tengok pun ada. Belilah barang yang berguna dan praktikal untuk memudahkan kerja korang. Jom tengok antara barang yang kena ada di dapur. Best gila!

Plastic Seasoning Box

Letak rempah ratus dekat dengan dapur untuk senang nak masak. Disebabkan bekas rempah ni plastik, pastikan tempat yang selamat dari panas. Jimat ruang dan mudah dibersihkan.

 

Pantry Sticker

Banyak sangat botol rempah dekat dapur sampai keliru mana satu. Tampal label rempah untuk memudahkan korang. Tak perlu buka botol satu satu nak cari garam je!

 

Storage Dispenser Plastic

Biasalah kalau dekat dapur mesti akan ada tempat kumpul plastik. Tujuan kumpul untuk ‘in case‘ tak ada plastik sampah atau mudah nak bawa bekal. So, tak nak semak tombol pintu, storage dispenser plastic ini sangat membantu.

 

Cabinet Door Pot And Pan Lid Holder 

Paling susah bila nak simpan periuk atau kuali yang mempunyai penutup. Lagi lagi penutup kaca, takut pecah. Kalau beli cabinet door pot and pan ni, dijamin selamat.

 

Kitchen Stainless Steel Seasoning Balls Tea

Selain penapis teh biasa, korang boleh guna stainless steel seasoning balls juga. Boleh rendam serbuk teh. Boleh juga digunakan untuk rendam bahan rempah ratus sup. Taklah tergigit bunga cengih!

 

Food Vacuum Storage Bag Silicone

Bag silicone yang boleh diguna pakai, boleh buka dan tutup dengan selamat. Ia juga boleh digunakan untuk microwave dan peti sejuk. Bahan makanan yang disimpan akan tahan lama dan segar. Simpan keropok pun tak lemau.

 

Refrigerator Slide Storage Organizer

Korang boleh simpan barang dalam peti sejuk tanpa menggunakan bekas berlapis lapis. Sangkut je pada setiap tingkat peti. Nampak kemas dan comel.

 

Eggs Storage Box

Bekas telur yang selamat, tidak berbau dan memastikan telur tidak mudah pecah. Mudah dialih dan dibersihkan. Boleh di letakkan di dalam peti atau di luar.  

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
error: Content is protected !!