Dah Kiss Pasangan Korang? Baca Tips Untuk Elak Jadi Bad Kisser Verst Bae & Beauty );

Type to search

Bae & Beauty Gaya Hidup

Dah Kiss Pasangan Korang? Baca Tips Untuk Elak Jadi Bad Kisser

Share

Tips untuk yang baru kahwin, eh yang dah lama kahwin pun boleh juga nak baca. Mungkin boleh menambahkan keharmonian dan bunga-bunga cinta dalam rumah tangga. Yang tak kahwin lagi, bolehlah buat persediaan awal. Prepare mana okay mana yang tak.

Ciuman merupakan salah satu tanda yang korang sayang pasangan. Setiap hari mesti wajib cium! Tapi hal peribadi ni susah sikit nak tegur takut terasa hati pula. Tapi tak apa, baca tanda-tanda korang atau pasangan bad kisser atau tak. Betulkan mana yang perlu untuk keselesaan bersama.

Gelojoh

Bertenang dan ambil masa. Slow-slow la, gejoloh nanti tak kemana. Sabar sikit ok? Bagi ruang kepada korang dan pasangan melayari detik-detik ini.

 

Berinteraksi

Maksud jangan gelodoh tadi tu adalah sebelum bertindak, korang kena berinteraksi dengan pasangan. Berbual mengenai topik-topik yang deep dan bergurau. Komunikasi adalah kunci dalam hubungan. Kalau diam je macam tak best pula, kan?

 

Mulut Berbau

Syarat utama adalah jaga kebersihan mulut! Kalau mulut berbau bukan kiss je tak nak, bercakap pun orang jauhkan diri. Ish! Berus gigi, bersihkan lidah dan gunakan cecair pencuci mulut.

 

Perhatian

Berikan perhatian sepenuhnya. Jangan main phone ke tengok tv ke fikirkan hal-hal lain. Just pay attention! Buatkan pasangan korang rasa dihargai dan diperlukan setiap masa.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!