Bau Lelaki Boleh Memanjangkan Umur? 5 Kesan Bau Lelaki );

Type to search

Bae & Beauty Gaya Hidup

Bau Lelaki Boleh Memanjangkan Umur? 5 Kesan Bau Lelaki Terhadap Perempuan

Share

Bau badan memang menganggu hidung dan emosi. Lagi-lagi situasi tengah beramai-ramai dengan cuaca yang sangat panas. Tapi berbeza bila bau badan orang yang kita sayang.

Kajian perempuan suka bau badan lelaki ni sudah lama dijalankan. Betul ke perempuan suka bau badan lelaki? Betul ke bau lelaki boleh memanjangkan umur perempuan? Tapi lelaki yang dia sayang jela, bukan lelaki orang. Eh! Ini 5 effect bau badan lelaki terhadap perempuan.

Sensitif Dengan Bau

Deria bau, rasa dan pendengaran perempuan lebih bagus dari lelaki. Perempuan akan extra sensitif bila terbau benda yang dia suka. Macam minyak wangi pasangan. Kalau ada orang lain pakai pun dia ingat buah hati dia yang datang.

Minyak Wangi Citrus

Perempuan suka bau minyak wangi lelaki yang berasas daripada citrus dan woody. Perempuan akan lebih alert dengan bauan ceri dan charcoal iaitu tidak begitu sweet dan tidak terlalu keras. Kira, kalau lelaki lalu pakai minyak wangi macam ni, mata perempuan akan terus pandang.

Minyak Wangi Fruity

Ada juga sesetengah perempuan suka bau berunsurkan buah seperti anggur. Lelaki yang memakai bauan buah dianggap lebih ceria dan muda.

Bau Ketiak

Betul ke bau ketiak lelaki membuatkan perempuan lebih sayang? Seriously? Ada sumber mengatakan feromon seperti andrestenon dan androstenol menjadi signal biologi terhadap nilai kejantanan seorang lelaki. Emm, tak tahu yang ni nak percaya ke tak.

Feromon

Feromon adalah aroma lelaki yang mampu membuatkan perempuan terpikat. Kalau lelaki pakai minyak wangi dan bercampur dengan peluh, kimia dan bau badan lelaki membuatkan perempuan suka. Sebenarnya bukan bau peluh lelaki yang wangi tapi dah bercampur dengan minyak wangi yang dipakai tu membuatkan bau seksi.

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!