Lampu Aesthetic Dalam Bilik, Cute Sangat! );

Type to search

Bae & Beauty Gaya Hidup Trend

Lampu Aesthetic Dalam Bilik, Cute Sangat!

Share

Bestnya dapat deko bilik ikut cita rasa sendiri. Nak deko minimalis ke, nak cute ala korea ke, nak klasik ke, ikut selesa sendiri.

BIlik kalau dah cat, dah beli perabot. Apa kata korang tambah sikit hiasan dengan lampu tidur atau lampu hiasan yang boleh menyerikan malam yang gelap dalam bilik. Comel sangat! Jom tengok thread di Twitter dari @threadshopee.

Thread lampu comel ni disediakan sekali dengan link untuk membeli dan harga. Jimat masa korang.

 

Banyak sangat! Susah nak pilih. Korang dapat idea tak? Nanti boleh share, okay?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!