Idea Deko Bilik Menggunakan Perabot Ikea Verst Bae & Beauty );

Type to search

Bae & Beauty Trend

Idea Deko Bilik Menggunakan Perabot Ikea

Share

Bila sebut Ikea je dah terbayang meatball dia, lepas tu jalan jalan dalam Ikea sambil berangan. Semua orang tahu Ikea adalah tempat mencari idea dan inspirasi untuk rumah. Tengok contoh susun perabot, mesti rasa macam nak buat dekat rumah.

Harga perabot dan barang di Ikea pun mampu milik, so jangan risau, okey? Dekat Twitter, @idgafatty share idea perabot dan idea untuk deko bilik. Tak payah berangan dah lepas ni, tengok bilik sendiri pun rasa tak nak keluar dah.

Selamat bershopping!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up
error: Content is protected !!