Ini 5 'Trusted Seller' Skincare di Shopee yang Korang Boleh Beli );

Type to search

Bae & Beauty Kecantikan

Ini 5 ‘Trusted Seller’ Skincare di Shopee yang Korang Boleh Beli

Share
skincare

Sekarang, semua orang tahu tentang keajaiban korean skincare ini.

Nak pula ada banyak jenama kecantikan di luar sana, sampai susah nak tahu mana yang the best atau yang boleh dipercayai.

Jadi untuk artikel ini, Bae & Beauty telah menyusun beberapa penjual skincare di Shopee yang boleh dipercayai untuk bantu korang membeli dengan mudah.

Some By Mi


Produk Terlaris: AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner. Toner ini menjanjikan pengelupasan yang menyeluruh dan berkesan yang menghasilkan peningkatan kulit dalam masa 30 hari sahaja.

Laneige

Produk Terlaris: Laneige Water Sleeping Mask EX. Sleeping mask ini meremajakan kulit yang letih dengan squalane dan formula 7-Free Hypoallergenicnya, memberikan korang penampilan yang lebih segar pada waktu pagi.

Innisfree

Produk Terlaris: Super Volcanic Pore Clay Mask. Clay mask 10-dalam-1 ini bagus untuk korang yang jenis kulit berminyak kerana ia mempunyai penyerapan sebum 2x ganda lebih kuat dan keupayaan untuk mengecilkan pori-pori.

BentonAsal namanya dapat inspirasi daripada cerita F. Scott Fitzgerald “The Curious Case Of Benjamin Button”, yang menceritakan kisah seorang lelaki yang menua secara reverse. But, Benton berhasrat untuk menghasilkan produk anti-penuaan yang selamat.

Produk Terlaris: Benton Snail Bee High Content Essence . Dirumus dengan lendir siput dan racun lebah, pati ini membekalkan banyak manfaat kulit dalam hanya satu produk padat. Ia meningkatkan pertumbuhan semula kulit, memudarkan parut jerawat , melembapkan, dan memerangi kedutan.

CommonlabsProduk Terlaris: Vitamin C Glow Boosting Face Mask . Ia menggabungkan butiran kulit limau dengan AHA, BHA, kompleks PHA untuk pengelupasan, memberikan korang kulit licin seperti sutera. Sementara itu, vitamin C tulen dan kompleks buah-buahan melembapkan dan mencerahkan kulit. Selain itu, ekstrak daun aloe dan eucalyptus membantu melegakan keradangan.


So far, ini antara seller skincare di Shopee yang legit untuk korang beli. Dari semasa ke semasa, akan update lagi artikel ini jika penulis discover lebih banyak.


Ada cerita yang menarik untuk kongsikan kepada pembaca? Jom hantarkan artikel korang pada kami. Untuk ketahui syarat-syarat penghantaran, korang boleh klik di sini.

hantar artikel
Tags:
Farhana Syahirah

Sejenis ulat buku. Gemar berkongsi cerita, hidden knowledge, dan sisi menarik kepada pembaca.

  • 1

You Might also Like

1 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!