Watsons Buat Sale Raya Kaw Kaw Diskaun 50%! );

Type to search

Bae & Beauty Kecantikan

Watsons Buat Sale Raya Kaw Kaw Diskaun 50%!

Share
watsons

Dah nak menjelang raya ni, korang mesti tak sabar nak tunggu sale raya at the same time kan?

Hah, berita baik untuk girls semua, Watson ada buat tawaran kaw kaw untuk korang semua yang nak buat persiapan cantikkan kulit sebelum raya.

Korang juga boleh rebut peluang untuk menangi hadiah dengan MyDebit dengan nilai keseluruhan sehingga RM 3 Juta! Wah

Sale yang bermula pada hari ini (4 Mei 2021) hinggalah 24 Mei 2021 ini pada sama yang sama korang boleh rebate RM 10 dengan perbelanjaan minimun RM 100 jika menggunakan GrabPay.

Info lanjut, korang boleh layari the website Watsons untuk ketahui terma dan syarat.

Tags:
Farhana Syahirah

Sejenis ulat buku. Gemar berkongsi cerita, hidden knowledge, dan sisi menarik kepada pembaca.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!