Watsons Buat Sale Raya Kaw Kaw Diskaun 50%! );

Type to search

Bae & Beauty Kecantikan

Watsons Buat Sale Raya Kaw Kaw Diskaun 50%!

Avatar
Share
watsons

Dah nak menjelang raya ni, korang mesti tak sabar nak tunggu sale raya at the same time kan?

Hah, berita baik untuk girls semua, Watson ada buat tawaran kaw kaw untuk korang semua yang nak buat persiapan cantikkan kulit sebelum raya.

Korang juga boleh rebut peluang untuk menangi hadiah dengan MyDebit dengan nilai keseluruhan sehingga RM 3 Juta! Wah

Sale yang bermula pada hari ini (4 Mei 2021) hinggalah 24 Mei 2021 ini pada sama yang sama korang boleh rebate RM 10 dengan perbelanjaan minimun RM 100 jika menggunakan GrabPay.

Info lanjut, korang boleh layari the website Watsons untuk ketahui terma dan syarat.

Tags:
Avatar
Farhana Syahirah

Graduan Diploma Komunikasi di KUIS serta Bachelor of Mass Communication (hons.) Journalism di UiTM Shah Alam. Membawa prinsip 'menulis untuk memberi hidden knowledge' kepada pembaca. Penulis gemar berkongsi cerita atau sisi menarik positif yang mungkin boleh dijadikan content evergreen sepanjang masa. Bukan content sensasi tapi hanya sementara. Akan terus mencari lagi hidden infotainment untuk pupuk lagi minat membaca Malaysian yang kian pudar.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
error: Content is protected !!