Seriouslah Lelaki Suka Tengok Kaki? 5 Perkara Pelik Lelaki Tertarik Pada Perempuan - Verst Bae & Beauty );

Type to search

Bae & Beauty Gaya Hidup

Seriouslah Lelaki Suka Tengok Kaki? 5 Perkara Pelik Lelaki Tertarik Pada Perempuan

Avatar
Share

Perempuan mesti fikir lelaki suka tengok perkara yang nampak depan mata je seperti bentuk badan, rupa paras dan warna kulit. Mungkin perkara ini menjadi salah satu faktor lelaki terpikat pada seorang perempuan tapi sebenarnya ada faktor lain yang membuatkan lelaki tertarik. 

Bukan perkara yang cantik cantik je lelaki suka pandang. Ada perkara yang tak cantik pun lelaki suka pandang bergantung pada taste masing masing. Tapi inilah antara faktor yang korang rasa korang tak cantik tapi lelaki suka.

Muka Tanpa Make Up

Punyalah banyak habis duit beli make up sebab nak nampak cantik. Rupanya lelaki lebih suka perempuan naked face. Make up berlebihan kadang kadang boleh buat lelaki turn off sebab nampak ‘berat’. Tapi perempuan make up bukan sebab nak pikat hati lelaki, kan? So, biarlah!

 

Suka Makan

Kalau korang tengah on diet, tak apa. Sila teruskan! Tapi lelaki tak suka pada perempuan yang terlalu control makan. Kalau keluar dating perempuan macam takut je nak makan. Lelaki lebih suka perempuan yang suka makan tapi bukan kuat makan. Perempuan yang suka makan ni lebih berani cuba tempat makan baru.

 

Rambut Tak Siap

Perempuan seboleh bolehnya tak nak bad hair day. Boleh badmood satu hari. Tapi sebenarnya lelaki suka tengok perempuan yang rambut jenis tak siap. Katanya lebih nampak seksi dan natural. Yang perempuan pula janganlah sampai tak sikat rambut bila keluar.

 

Pakai Cermin Mata

Kenapa kebanyakan lelaki suka perempuan pakai cermin mata? Tahu tak pakai cermin mata ni menyusahkan. Nak kena jaga elok elok dan kena pakai sentiasa. Lelaki suka perempuan pakai cermin mata sebab nampak hot dan seksi. Jadi, perempuan yang pakai cermin mata tak payah pakai contact lens okay? Tapi leceh sikitla.

 

Kaki

Sebab tu perempuan kena jaga kaki elok elok. Lelaki suka tengok kaki perempuan. Bersih dan seksi. Setiap malam wajib pakai losyen pada kaki! Barulah kaki lembut bak bayi. Ihiks!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
error: Content is protected !!