Lazada Buat Sale Sehingga 50%! Ini 6 Tip Untuk Korang Dapatkan Tawaran Terbaik );

Type to search

Bae & Beauty Trend

Lazada Buat Sale Sehingga 50%! Ini 6 Tip Untuk Korang Dapatkan Tawaran Terbaik

Share
lazada

Bagi korang yang menantikan ‘Mid-Year Sale’ Lazada, tentunya tak sabar untuk dapatkan tawaran diskaun sehingga 50% bermula 5 hingga 7 Julai 2021 ini.

Berikut adalah 7 tip untuk dapatkan tawaran terbaik dan penjimatan besar untuk penjualan yang akan datang ini.

1. Penghantaran Percuma 'RM0'

lazada mid year sale

Sebagai tambahan kepada baucar penghantaran percuma setiap hari yang akan dikumpulkan di sini untuk Lazada Mid-Year Sale, ia juga mempunyai baucar rahsia “Penghantaran Percuma RM0”.

Baucar tersebut boleh digunakan di seluruh platform-wide dan mempunyai perbelanjaan minimum RM0. Ia mungkin akan mengurangkan kos penghantaran anda menjadi zero ringgit kerana ia mempunyai nilai had diskaun sebanyak RM10, jauh di atas harga purata.

Tip untuk mendapatkan baucar “Penghantaran Percuma RM0” khas adalah dengan memintanya daripada ejen perkhidmatan pelanggan AI Lazada CLEO . Ikuti langkah mudah ini di aplikasi:

• Ketuk butang “Akaun” di sudut kanan bawah.

• Ketuk butang “Sembang dengan Penjagaan Pelanggan” di bahagian bawah halaman untuk memasuki CLEO.

• Terakhir, tanyakan kepada CLEO: “Hai Lazada, bolehkah saya dapat penghantaran RM0 percuma?”

Artikel berkaitan: Wow! Bath & Body Works Buat Sale, Beli 3 Percuma 2!

2. Chup Dulu

Jika mahu jadi pembeli yang bijak, korang boleh menjana duit dengan Chup Dulu – ciri pra-tempahan di aplikasi Lazada.

Dengan meletakkan deposit 10% dari sekarang hingga 6 Julai, Korang boleh ‘Chup Dulu’ produk yang ingin dicari dari jenama LazMall terkenal.

Pada 7 Julai, pembeli yang Chup Dulu dapat memeriksa barang mereka dengan mudah tanpa perlu bersaing dengan pembeli lain.

3. Taip ‘Durian Runtuh’ di Search

3

Bagi korang yang memasukkan kata laluan “Durian Runtuh” ​​dalam fungsi carian di aplikasi Lazada pada jam 12 pagi dari sekarang hingga 7 Julai, korang ada peluang menerima baucar “Beli 1, Percuma 1”.

Dan dapat tebus 4kg durian Musang King dari Dooran· Dooran. Pengusaha durian ini berasal dari kebun yang berusia 30 tahun di Negeri Sembilan.

4.Lazada Bonus (potongan RM10 untuk setiap pembelian RM100)

Seperti namanya, Lazada Bonus adalah potongan tunai tambahan yang disediakan terutamanya untuk penjualan mega, yang dapat digunakan di samping baucar dan tawaran diskaun lain.

Semakin banyak Bonus Lazada dikumpulkan, semakin banyak potongan harga yang dapat ditebus. Koragng boleh dapat potongan RM10 setiap RM100 yang dibelanjakan untuk produk dengan label Lazada Bonus.

lazada

5. Tawaran Mega Jenama Crazy LazMall

Penawaran Mega Crazy Brand LazMall pada 7 Julai (tengah malam-2 pagi), di mana diskaun lebih daripada 50% dan hingga 80%, bersama dengan baucar tambahan, akan ditawarkan oleh jenama kegemaran Pandora, Fossil, Acer , Lenovo, Logitech dan banyak lagi.

6. RM0.77 Jualan Kilat Gila

Tip profesional: Jangan lupa untuk topup Lazada Wallet korang terlebih dahulu, kerana mereka yang berkomunikasi dengan Lazada Wallet lebih cenderung berada di hadapan pada masa penting ketika pembeli di seluruh negara bersaing untuk membeli barang yang sama.

Tags:
Farhana Syahirah

Sejenis ulat buku. Gemar berkongsi cerita, hidden knowledge, dan sisi menarik kepada pembaca.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!