Nora Danish Happy Dapat Khatam Al-Quran Lagi Ramadan Ini );

Type to search

Bae & Beauty Trend

Nora Danish Happy Dapat Khatam Al-Quran Lagi Ramadan Ini

Avatar
Share
nora danish

Selebriti Nora Danish sekali lagi berjaya khatam Al-Quran lagi Ramadan ini pada tahun 2021 ini. Tahun lalu, Nora telah berjaya menamatkan bacaan Al-Quran pada sembilan malam sebelum Syawal.

Berita itu dikongsikan sendiri oleh selebriti tersebut dalam Instagram miliknya dan meluahkan rasa bersyukur diberi kesempatan untuk khatam lagi.

Dalam pada masa yang sama, ramai followers Nora Danish juga gembira dan sokong dengan pencapaiannya dan titipkan ucapan tahniah.

Semoga perkongsian Nora Danish ini dapat naikkan balik positif vibes kepada korang. Jom kita khatam sama-sama sebelum Syawal menjelma!

[Sumber: Nora Danish]

Tags:
Avatar
Farhana Syahirah

Graduan Diploma Komunikasi di KUIS serta Bachelor of Mass Communication (hons.) Journalism di UiTM Shah Alam. Membawa prinsip 'menulis untuk memberi hidden knowledge' kepada pembaca. Penulis gemar berkongsi cerita atau sisi menarik positif yang mungkin boleh dijadikan content evergreen sepanjang masa. Bukan content sensasi tapi hanya sementara. Akan terus mencari lagi hidden infotainment untuk pupuk lagi minat membaca Malaysian yang kian pudar.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
error: Content is protected !!