Dikuasakan Oleh Merah Jambu: Raikan Hari Valentine Dengan Monitor AOC AG273FXR Agon Verst E-Com );

Type to search

E-Com Review

Dikuasakan Oleh Merah Jambu: Raikan Hari Valentine Dengan Monitor AOC AG273FXR Agon

Share

Anda tidak semestinya bersama-sama dengan cinta hati yang istimewa pada musim covid19 pada waktu ini, tetapi dengan teknologi terkini iaitu monitor AG273FXR merah jambu dari AOC, anda masih boleh menikmati minat bermain permainan video anda bersama-sama cinta hati. Setiap sesi permainan bersama-sama seperti temu janji Valentine maya, terima kasih kepada Agon!

merah jambu

Boleh dikatakan ia monitor gaming yang lengkap, Agon ‘Pink-Power’ AG273FXR yang menaikkan seri warna dengan estetika ini boleh dilihat sebagai pelengkap hiasan, aksesori dan perabot pemain permainan untuk wanita.

Contohnya, badan berwarna putih disalut dengan bezel bawah berwarna merah jambu. Jangan lihat pada penampilan, model AG273FXR ini menawarkan prestasi permainan dan hiburan yang menarik melalui badan yang menarik secara estetik melalui ‘fresh rate’ 144Hz, Masa tindak balas 1ms, Teknologi anti-koyakan FreeSync Premium, Kesan cahaya ‘Light FX’, Panel IPS, peningkatan kontras tinggi dengan keupayaan HDR10 dan 119% warna sRGB dalam satu kotak sahaja.

Pada ketika ini, keupayaan penting ‘Virtual Togetherness’ akan menjadikan Valentine tahun ini sebagai saat moden yang romantis, dan ketika komuniti permainan terus berkembang pesat, gadis gamer dan juga pemain lelaki pasti mempunyai slogan Valentine untuk tahun 2021 seperti “Pasangan yang bermain bersama kekal bersama ”.

#PinkyPromise kali ini dan jadikan AG273FXR sebagai salah satu cara meraikan.

Pembelian secara atas talian boleh dilakukan disini, selagi stok masih ada.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!