Royal Canin Beri Makanan Kucing Percuma, Hanya Perlu Muat Turun Aplikasi Royal Canin Club Verst Apps );

Type to search

Apps E-Com Pilihan E-Com

Royal Canin Beri Makanan Kucing Percuma, Hanya Perlu Muat Turun Aplikasi Royal Canin Club

Share

Royal Canin Malaysia telah melancarkan ciri baru untuk aplikasi Royal Canin Club mereka (iOS, Android).

Ini termasuk ciri penghantaran untuk set hadiah eksklusif serta hadiah lain yang boleh anda tebus.

Royal Canin menjanjikan satu set hadiah percuma yang dihantar terus ke depan pintu rumah anda dimana mereka juga menjanjikan baucar bernilai RM10 sebaik sahaja anda mendaftar.

Walau bagaimanapun, anda akan mendapatkannya hanya jika anda mendaftar sebagai ahli di aplikasinya – Royal Canin Club. Jom download sekarang! 

Cara mendaftar:
1. Download aplikasi Royal Canin Club (iOS, Android)
2. Daftar sebagai ahli baru
3. Isi borang pendaftaran
4. Pilih jenis akaun

Royal Canin
Royal Canin Apps

Anda kemudian akan dibawa ke halaman terma dan syarat di mana anda boleh menekan butang “Terima”. Hak istimewa akan diberikan kepada anggota asas – termasuk kupon diskaun, kupon percuma untuk set hadiah percuma, mengumpulkan mata dari aktiviti, dan menggunakan mata untuk menebus kupon diskaun.

Sebaik sahaja anda mendaftar, anda akan mendapat kupon selamat datang bernilai RM10, yang boleh anda gunakan di “kedai yang mengambil bahagian”. Anda akan mendapat kod QR, kod bersiri, atau kod bar — dan anda boleh mencari kedai yang terlibat dengan pergi ke bahagian “Store Locator” aplikasi. Untuk mencari kupon selamat datang sekali lagi setelah anda menutupnya di aplikasi, klik “Sejarah Penebusan” di aplikasi.

Untuk menerima hadiah percuma yang akan dikirim ke rumah anda, tekan “Free Gift Set and Voucher”. Anda boleh memilih dari set hadiah yang berbeza-termasuk set hadiah untuk anak kucing, ibu dan anak kucing, kucing dewasa, anak anjing, dan anjing dewasa.

Setelah mengesahkan alamat anda, anda perlu menunggu 4 hingga 6 minggu untuk penghantaran. Percuma makanan haiwan kesayangan hanya dengan memuat turun aplikasi.

Maklumat Lanjut, klik sini.

Royal Canin

Tags:
Fiq Mukri

Bermula dengan rekaan grafik sebelum memasuki dunia penulisan teknologi pengguna. Minat pada perkakasan PC, sistem permainan video, streaming, kucing, pelancongan dan NATURE HUNTING.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!