'PlayMining' – Platform Game Online Yang Boleh Bantu Anda Jana Pendapatan Wang );

Type to search

E-Com ecommerce

‘PlayMining’ – Platform Game Online Yang Boleh Bantu Anda Jana Pendapatan Wang

Share
platform

PlayMining adalah sebuah platform permainan blockchain yang dikendalikan oleh sebuah syarikat hiburan Digital Entertainment Asset.

Ditubuhkan pada bulan Ogos 2018, syarikat ini telah mengembangkan model perniagaan dengan cara yang unik untuk menggabungkan permainan berantai blockchain yang dikenali sebagai PlayMining.

Platform PlayMining ketika ini mempunyai lebih dari 1 juta pengguna berdaftar di seluruh dunia dan berjaya menarik perhatian pemain cryptocurrency menggunakan model perniagaan inovatifnya yang menggabungkan permainan berantai blockchain dengan tema “Play and Earn”.

platform

Dengan menghasilkan permainan yang dikuasakan oleh teknologi blockchain ini, syarikat ini berharap dapat menceburi industri esports dengan tawaran produknya yang unik.

Antara permainan berasaskan blockchain ialah Job Tribes x PlayMining. JobTribes adalah permainan pertempuran kad perdagangan yang bertemakan pekerjaan di mana setiap watak diberi kekuatan khas untuk berperang.

platform

Permainan ini menawarkan insentif kewangan buat pemain dengan membenarkan mereka menukar token dalam permainan bertajuk ‘PaleCoins’ ke DEAPCoins.

Untuk main permainan ini, anda boleh tekan pautan ini https: //game-jtcb.playmining. Com/

Selain itu, anda juga mungkin berminat untuk meninjau permainan terbaru PlayMining, bertajuk ‘Dozen Lucky Farmer’.

platform

Permainan ini bertemakan pertanian yang membolehkan pemain memperoleh pingat melalui penuaian tanaman di setiap slot dalam permainan.

Untuk lihat dan main permainan ini, sila tekan pautan ini  https: // game-luckyfarmer. Playmining.com.

Siapa sangka hanya dengan bermain game online, boleh menjana pendapatan wang? Tak perlu bersusah-payah nak masuk bertanding di Esports.

Jadi apa tunggu lagi? Kaki game di luar sana jom cuba main game di atas!

 

Baca:SKALE – Alat Pemasaran ‘All-In-One’ Yang Sesuai Untuk Peruncit Luar Talian Di Malaysia
Tags:

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!