[VIDEO] Selepas Kejayaan Pokemon Go, Kini Pokemon Unite Pula Bakal Menemui Pengguna Android Dan IOS September Ini );

Type to search

Apps E-Com Gaming

[VIDEO] Selepas Kejayaan Pokemon Go, Kini Pokemon Unite Pula Bakal Menemui Pengguna Android Dan IOS September Ini

Share
ios

Pernah menggemparkan dunia suatu ketika dahulu, permainan video Pokemon Go merupakan antara yang paling banyak dimuat turun pengguna telefon pintar.

Orang ramai seakan-akan dipukau apabila masing-masing gigih mencari watak Pokemon yang berada di merata tempat.

Selang beberapa tahun, kini Pokemon kembali dengan sebuah permainan baru yang bakal menemui pengguna telefon pintar Android dan IOS pada 22 September ini.

ios

Pokemon UNITE merupakan permainan direka oleh TiMi Studios, yang merupakan anak syarikat Tencent. Ianya diilhamkan daripada League of Legends, permainan arena pertempuran dalam talian berbilang pemain (MOBA), yang juga turut dimiliki oleh Tencent.

Permainan ini menampilkan pelbagai Pokemon yang bertarung dalam pertandingan 5 vs 5, dan setaip satu daripadanya berusaha meraih mata terbanyak dengan menakluk kawasan tertentu.

Selain itu, pemain juga dapat menyesuaikan penampilan Pokemon yang mereka pilih dengan menggunakan pakaian yang disebut Holowear.

Pra-pendaftaran kini telahpun dibuka dan orang ramai sudah boleh mula mendaftar untuk mendapatkan ganjaran bonus.

Sekiranya lebih daripada 1 juta orang yang membuat pra-pendaftaran, mereka akan mendapat 1,000 tiket Aeos yang merupakan satu bentuk mata wang maya dalam permainan.

ios

Jika markah mencapai 2.5 juta, mereka yang membuat pra-pendaftaran akan mendapat Pikachu langsung dari kelawar, dan jika mencapai 5 juta, pakaian khas Holowear akan diberi pada Pikachu, yang disebut Festival Gaya.

Sekiranya anda berminat untuk muat turun permainan Pokemon UNITE pada 22 September ini, anda boleh membuat pra-pendaftaran untuk versi iOS di sini atau versi Android di sini.

 

[Sumber]: www.xda

 

Baca: ‘Play Mining’ Platform Game Online Yang Boleh Bantu Anda Jana Pendapatan Wang

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!