);

Type to search

E-Com Review

Tawaran 30 Hari Percuma Percubaan Bagi Unifi Fiber Broadband

Share

Bagi mereka yang masih berfikir untuk memasang internet jalur fiber di rumah, TM telah mengumumkan promosi jalur lebar Unifi Fiber baru di mana anda dapat menikmati percubaan 30 hari secara percuma.

Sekiranya anda tidak berpuas hati, anda boleh mengembalikan peralatan dalam masa 30 hari tanpa sebarang penalti.

Percuma Unifi Fiber 30 hari

Kempen percubaan dijalankan kepada semua pakej jalur lebar fiber Unifi dengan kuota tanpa had yang bermula dari RM89 / bulan. Tawaran percubaan 30 hari hanya tersedia untuk pelanggan baru dan sehingga 30 Jun 2020.

Berikut adalah pakej yang layak untuk percubaan 30 hari:

  • 30Mbps tanpa had – RM89 / bulan
  • 100Mbps tanpa had – RM129 / bulan
  • Pek muktamad TV 300Mbps tanpa had + unifi – RM199 / bulan

Menurut laman web TM, pemasangan kini tersedia di semua zon kecuali kawasan di bawah Enhanced Movement Control Order (EMCO). Sekiranya anda ingin menghentikannya, anda hanya dapat melakukannya di outlet TMpoint dan mesti dalam masa 30 hari untuk mengelakkan bayaran tambahan. Anda juga mesti membawa semua peralatan yang merangkumi modem, unit penamatan jalur lebar (BTU) dan kotak Media Unifi (jika berkenaan), jika tidak, akan ada caj RM500.

Namun, perlu diingat bahawa bayaran pendahuluan sebanyak RM100 dikenakan untuk rakyat Malaysia atau RM500 untuk pemegang pasport bukan Malaysia. Soalan Lazim menyatakan bahawa pembayaran muka hanya untuk aplikasi yang dibuat tanpa pengesahan pembaca MyKad dan jumlahnya akan dikembalikan kepada pelanggan melalui cek dalam tempoh 3 bulan dari tarikh penamatan.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
error: Content is protected !!