Xbox S Siri Bermula Pada Nilai $299 - Verst E-Com );

Type to search

E-Com Review

Xbox S Siri Bermula Pada Nilai $299

Avatar
Share

Bagi yang mengetahui perkembangan Xbox pasti telah mendengar lebih banyak berkaitan konsol generasi kedua Microsoft ini dan kini Microsoft secara rasmi mengesahkan pengeluaran Xbox S Siri.

Microsoft juga telah mengesahkan berapa harga Xbox S ini yang pastinya mengejutkan memandangkan butiran harga untuk Xbox X atau PlayStation 5 masih belum dikeluarkan.

Dengan harga permulaan XboxS pada nilai $299, yang merupakan titik harga yang sukar untuk ditewaskan. Gambar yang dikongsi Microsoft menunjukkan reka bentuk konsol dan tidak banyak yang dapat dilihat dari pengumuman Microsoft ini berkaitan maklumat lain.

Syarikat itu mengatakan bahawa lebih banyak butiran akan datang tidak lama lagi, tetapi melalui tatapan Twitter yang bocor oleh _h0x0d_ telah berkongsi treler promosi yang untuk konsol ini.

Treler itu menjanjikan “prestasi generasi seterusnya” di konsol yang “hampir 60% lebih kecil daripada Xbox X.” Ia juga memperlihatkan Xbox S dari semua sudut, mengesahkan bahawa ia tidak mempunyai pemacu cakera dan sememangnya akan menjadi konsol penuh digital.

Treler berkenaan juga mengesahkan bahawa Xbox S akan menggunakan “SSD 512GB khas”, yang sangat kecil mengikut saiz pasaran masa kini.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
error: Content is protected !!