Manny, Si Kucing Yang Suka Ambil Gambar Muka Sendiri );

Type to search

Cattiviti Cerita Haimeow

Manny, Si Kucing Yang Suka Selfie

Ain Huda
Share

Bila last korang selfie? Atau memang wajib hari-hari kena ada post selfie di akaun Instagram? Selfie atau swafoto memang terkenal lagi-lagi perempuan, ada je gambar selfie dalam galeri phone.

Tapi sebenarnya bukan perempuan je suka selfie, Manny seekor kucing yang sangat suka ambil gambar muka sendiri. Manny The Selfie Cat terkenal di Instagram sejak 2016.

Manny juga selfie dengan haiwan lain seperti anjing dan monyet. Gelagat si Manny sangat menarik, bukan kerana muka yang ‘selamber’ tapi tempat-tempat yang si bulus ni pergi juga cantik.

Akaun Instagramnya bernama @yoremahm mempunyai 572k pengikut, mesti akaun Instagram korang pun tak seramai Manny ni, kan?

Ini dia gambar si Manny ucap selamat bercuti kepada followers dia.

Korang boleh tengok gambar-gambar best Manny dan kawan-kawan.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
error: Content is protected !!