Ingat Kucingnya Yang Hilang Berjaya Dijumpai, Lelaki Ini Kini Ada Dua Kucing Serupa Selepas Kucingnya Yang Sebenar Pulang - Verst Haimeow

Type to search

Haimeow Cerita

Ingat Kucingnya Yang Hilang Berjaya Dijumpai, Lelaki Ini Kini Ada Dua Kucing Serupa Selepas Kucingnya Yang Sebenar Pulang

Share
Kucing Hilang

Kalau kucing kita hilang, pasti kita akan gelabah dan sangat risau tentang nasib mereka di luar sana kan, bagaiaman makan minum dan keadaan mereka.

Dan pastinya kita akan mencari dan berdoa bersungguh-sungguh agar bertemu kembali dengan si bulus kesayangan.

Begitu juga yang berlaku kepada seorang lelaki Rusia,  Stanislav Zak, yang menceritakan kisahnya yang kehilangan kucingnya yang berwarna hitam dengan tompokan putih.

Setelah mencari, dia akhirnya menjumpai kucing kesayangannya itu dan seminggu selepas itu, berlaku satu kejadian yang mengejutkannya apabila seekor kucing yang betul-betul miripnya datang ke rumah.

Rupa-rupanya, kucing yang kembali itu adalah kucingnya yang sebenar, dan kucing yang dia jumpa itu adalah kucing lain.

Hantarannya itu menjadi tular di laman sosial dan netizen berasa lucu dengan kejadian itu dan berjenaka mengatakan bahawa kedua-dua kucing itu sebenarnya adalah kembar yang terpisah ketika kecil.

“Bulan lalu kucing saya hilang. Minggu lepas saya terjumpa kucing saya jumpanya dan bawanya pulang. Hari ini kucing saya kembali. Sekarang saya ada dua kucing yang serupa,” tulis Stanislav.

Sumber: Stanislav Zak

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
error: Content is protected !!